0 800 307 555
0 800 307 555
Абанк

Абанк

3,53
Рейтинг складено на підставі оцінок відвідувачів сайта Finance.ua. Одна людина може залишити тільки один голос. Ми не видаляємо відгуки, якщо вони не протирічать нашим правилам.
(104)

Відгуки про Абанк

Лена 

20 червня 2024 р.

Почему-то заблокировали карту и я не смогла нею воспользоваться в нужный момент. Неприятно, не знаю продолжать ли дальше пользоваться их услугами.

Олеся 

19 червня 2024 р.

Відділення Рівне Чорновола 18, обслуговування просто жах, коли керуючій сказала про проблему ц відповідь почула що в Приватбанку ще гірше, дали старі купюри 1996 року, хоч я наголошувала що мені важливо рік випуску, на що від керуючої почула...."а що нам з ними робити, нам привозять ми і видаємо, сьогодні попались ви", це нормальна відповідь керівника?

Светлана 

19 червня 2024 р.

Самый худший банк в Украине!

Оксана 

18 червня 2024 р.

Очень плохо, мне не вернули мои деньги 9500, у них там какие то правила я не знаю, этому банку нельзя доверять или влаживать, очень плохой банк, снимают или блокирует карты без предупреждения, деньги не возвращаются, и моё мнение больше этому банку доверять нельзя,

Ірина 

17 червня 2024 р.

Збільшили кредит без моєї згоди. І я лише випадково ним не скористалася. На це видно і розраховано, щоб людина влізла в борг, а потім платила проценти. Краще б ви питали у клієнта чи хоче він збільшити суму, бо так як ви робите це негарно!

Олександр 

7 червня 2024 р.

Шакали, робить не хочуть карти блокують ,депозит не вертають

Тетяна 

6 червня 2024 р.

Дуже несерйозна організаційна. Блакують карту коли їм заманеться, а розблакування в них дуже проблематично. Свої особисті кошти забрати неможливо. Навіщо взагалі відділення банку, якщо вони нічого зробити не можуть, лише штани протирають та чаї п'ють. Аператори, які дзвонять, пояснити нічого не можуть і нічого не знають. Не рекомендую з ними зв'язуватись.

Сергій 

5 червня 2024 р.

Просто нахабнючий наглючий банк,🤬🤬🤬,який блокує ваш рахунок на який ви отримуєте кошти,потім пару тижнів "розглядають" документи користуючись безкоштовно Вашими грошима,і ніхто нічого не може Вам сказати. Перший раз за 20 років з таким зустрічаюсь!!🤬🤬🤬

Дмитро 

5 червня 2024 р.

Відстій заблокували рахунки розривають договір ще й кошти другу неділю повернути не можуть

Сашко 

30 травня 2024 р.

Скажіть будьласка ФІО за цією картою 4З2ЗЗ47Зб42З0547.Ця шахрайка обдурює людей

Дані перевірені Finance.ua 24.06.2024
Дані перевірені Finance.ua 24.06.2024
Finance.uaБанки УкраїниАбанкВідгуки про Абанк